Antreum vestigt zich in de vesting van Willemstad

Mauritshuis te Willemstad Noord Brabant

“Het is een lang gekoesterde wens die uitkomt”, zegt Joop Helms lachend. “We stonden al een geruime tijd op een wachtlijst voor kantoorruimte in het mooie Mauritshuis, het voormalige buitenverblijf van Prins Maurits, dat werd gebouwd in 1623”. Antreum was voordien gevestigd in Rotterdam.

Antreum werd in 2005 opgericht door Monique Bol en Joop Helms, met als doelstelling bedrijven bij te staan met hun kennis en ervaring op het gebied van loopbaanontwikkeling, management development en procesverbetering. Antreum verzorgt assessments voor selectie doeleinden op alle niveaus. Tevens beschikt Antreum over een uitgebreid scala aan psychologische testen, waaronder: persoonlijkheid-, capaciteiten-, leiderschap-, commerciële vaardigheid- en communicatiestijltesten. Het assessment en de testen zijn eveneens online beschikbaar. Momenteel maken vele bedrijven gebruik van de online tests van Antreum. “Wij leiden de HR medewerkers op”, zegt Helms “en zij kunnen daarna zelfstandig met de tools aan de slag.”

Antreum verzorgt eveneens managementtraining, loopbaanbegeleiding, coaching, counseling en mediating op individueel- en groepsniveau. Voor Teambuilding activiteiten werkt Antreum nauw samen met lokale bedrijven, waaronder: Fort de Hel, het Mauritshuis en het Zeilcharter ‘De Hoop op Zegen’.

Met haar vestiging in Willemstad biedt Antreum ondernemers in de regio Moerdijk de mogelijkheid op korte afstand van het bedrijf (toekomstige) medewerkers assessments te laten afnemen en/of om ze te laten begeleiden in hun loopbaanontwikkeling.

 

Antreum is te bereiken via www.antreum.nl / info@antreum.nl / 0168-321952

Voor informatie of contact, mail naar: jhelms@antreum.nl