Executive Search

Ieder mens en iedere vacature is uniek

Antreum Talent werkt vanuit de visie dat ieder mens en iedere vacature uniek is en het is aan de consulent de taak om in beide unieke wensen de specifieke overeenkomst te vinden.

Antreum Talent is een gerenommeerd bureau dat zich sinds haar oprichting in 2005 richt op de werving en selectie van directie en management. Wij beschikken over een ruime mate van expertise binnen de techniek, logistiek en maritieme dienstverlening. Onze kandidaten beschikken, over het algemeen, over een voltooide relevante HBO of academische opleiding. Vanuit onze vestiging te Willemstad bieden wij onze diensten aan in geheel Nederland.

Functieprofiel

De consultant van Antreum Talent stelt samen met de opdrachtgever een functieprofiel op. Tevens inventariseert hij de verwachtingen van de opdrachtgever. Vervolgens stelt de consultant een document op waarin een omschrijving van het bedrijf, de functie en de verwachting wordt weergegeven.

Selectieproces en Integriteit

Alle bij Antreum Talent ingeschreven kandidaten hebben een uitgebreid selectie programma doorlopen. Bij opdrachtverstrekking controleert de consultant eerst de databank op relevante kandidaten. Hij beperkt zich echter hier niet toe. Antreum Talent waarborgt de discretie van de opdrachtgever en van de aspirant kandidaat. In een zorgvuldig selectie proces vindt een voor selectie van kandidaten plaats die voldoen aan het functie profiel van de opdrachtgever. De consultant neemt contact op met de kandidaat en stelt summier vast of de kandidaat aan de gestelde verwachtingen voldoet. Vervolgens wordt een “short list” van potentiële kandidaten opgesteld. De kandidaten die op deze “short list voorkomen hebben vooraf toestemming aan Antreum Talent verleend.

Online recruitment en Social Media

Antreum plaats in overleg met haar opdrachtgever een zoekopdracht op diverse, relevante, jobboards en social media kanalen.. Een uitgebreide c.v. databank check van deze sites vindt eveneens plaats.

Headhunting

Actief scouten en hunten van talent behoort tot de kern activiteiten van Antreum Talent. Onze consulenten volgen top talent op hun carrière pad. Onze potentiële kandidaten worden zorgvuldig benaderd waarbij integriteit en privacy hoog in het vaandel staat.

Screenen kandidaat

De kandidaten die op de shortlist voorkomen worden vervolgens uitgebreid “gescreened”. Van alle kandidaten vindt een antecedenten onderzoek plaats. Een summier psychologisch onderzoekt maakt eveneens onderdeel van de screening uit.

Psychologisch onderzoek

Nadat gesprekken met de opdrachtgever zijn afgerond wordt het selectie proces afgesloten met een uitgebreid psychologisch onderzoek. Van de overgebleven kandidaten wordt een uitgebreid persoonlijkheidsprofiel en een competentie profiel opgemaakt. Dit profiel wordt vergeleken met het wensprofiel van de opdrachtgever.

Honorarium

Antreum Talent hanteert voor exclusiviteitsopdrachten een bemiddeling fee van 20 procent over het bruto jaarsalaris inclusief vakantiegeld, tantième en eventuele toeslagen.  De bemiddeling fee is inclusief een psychologisch onderzoek en onlineadvertentie kosten, exclusief plaatsing in een landelijk of lokaal dagblad. De bemiddeling fee wordt direct na ondertekening van het arbeidscontract aan u berekend.

Intrekken of wijzigen van de opdracht

Indien de opdrachtgever de werving- en selectieopdracht intrekt of beëindigt, voordat een arbeidskracht is geaccepteerd of voordat de tussen partijen afgesproken maximale duur van de opdracht is verstreken, is Antreum Talent gerechtigd de opdrachtgever haar bestede uren à euro 100, per uur in rekening te brengen.

 Garantie

Indien de kandidaat binnen 3 maanden na indiensttreding het bedrijf verlaat zal Antreum Talent een nieuwe zoekopdracht uitvoeren voor 75 procent van de gebruikelijke bemiddeling fee.